Θα επιδεινωθεί ο καιρός και θα σημειωθεί νέα κακοκαιρία αύριο, Παρασκευή, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα. Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που αντιδρούν οι υπεύθυνοι (σ.σ. έγινε χαμός σήμερα στο Μαρούσι) καλό είναι ν κάνουμε καμιά προσευχή!

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση του καιρού αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Θερμαϊκό το πρωί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Θερμαϊκό το πρωί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά ο καιρός γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρέ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 και στην Κρήτη κατά τόπους 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα βόρεια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το πρωί, οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.