Σφοδρή επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook με αφορμή το άρθρο του στην εφημερίδα «τα Νέα».

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι από την τότε στάση του πρώην πρωθυπουργού «γκριζαρίστηκαν» τα Ίμια, ενώ συμπληρώνει ότι παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία. Στο τέλος ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «Άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σε αυτό το τόπο, δεν χρειάζονται άλλα».

Αναλυτικά τι ανέφερε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης

«ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου “γκριζαριστηκαν”τα ΙΜΙΑ.εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες “νόμο κίνησης”της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη !!! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;;;;; Ο “εκσυγχρονισμός” σου ήταν σάπιος και οδήγησε ,μαζι με αυτα που εκανε ο Καραμανλής μετα στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας ! Τι θέλεις Να θυμισεις στο Κυριακο Μητσοτακη πως επι των ημερών σου διορίστηκε μεσω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος;;; ΑΕΙ πιες το τσάι σου ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ….»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Κώστα Σημίτη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μανώλη Οθωνα, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.

Ο Μανώλης Οθωνας, σε ειρωνικό τόνο, σχολιάζει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ως εξής: «Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους “εκσυγχρονιστές” συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα».