Ξεκίνησε από απορρίμματα και πλέον έχει «καβαλήσει» τον λόφο – Κοντά στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται κατοικίες – Φωτιές σε εξέλιξη στην Τανάγρα και την Αρτέμιδα
Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Πεντέλη, στη συμβολή της της Δουκίσσης Πλακεντίας με την Κλεισθένους.Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εν υπαίθρω σε απορρίμματα και ξερά χόρτα.

Κοντά στην πυρκαγιά βρίσκονται κατοικίες, γεγονός που πυροδοτεί ανησυχία.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 33 πυροσβέστες, 13 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φυλαχτό Αγίου Παΐσιου

http://zakras.com

Αγιορείτικο ασημένιο ανάγλυφο Φυλαχτό Αγίου Παΐσιου 25 Ευρώ με δώρο την αλυσίδα

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

εν υπαίθρω στην οδό Κλεισθένους – Δουκίσσης Πλακεντίας, στην Πεντέλη. Έχουν κινητοποιηθεί 33 πυροσβέστες , 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, το ΜΕΤΠΕ, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π.

45 people are talking about this

Στο σημείο έχει μεταβεί ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος και συντονίζει όλες τις ενέργειες.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς, κλειστή είναι η οδός Δουκίσσης Πλακεντίας από Βασιλέως Γεωργίου μέχρι Αναπαύσεως.

FB_IMG_1567172611359

Νέος συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 4 το απόγευμα στην περιοχή της Τανάγρας. Η φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση και επιτόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 23 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, τρία ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη και δύο PZL.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τανάγρας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 23 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 Ε/Π, 2 Α/Φ και 2 PZL.

18 people are talking about this

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει περίπου από τις 3 το μεσημέρι και κοντά στον οικισμό του Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα (Λούτσα). Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη και οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, κάτοικοι απομακρύνονται από τα σπίτια τους.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

εν υπαίθρω στην περιοχή Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα Αττικής. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 10 οχήματα ΜΕΤΠΕ με 20 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ.

23 people are talking about this

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, αλλά οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν δυσχαιρένουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την δεύτερη πυρκαγιά στην Αρτέμιδα μέσα σε τρεις ημέρες.

Πυρκαγιά μαίνεται και στην περιοχή Γαύρογο Άρτας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, δύο ελικόπτρερα και δύο αεροσκάφη τύπου PZL.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

στην περιοχή Γαύρογο Άρτας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2Ε/Π και 2 PZL.

See Πυροσβεστικό Σώμα’s other Tweets