Ο Παναθηναϊκός  αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρώτη ημέρα της 16ης αγωνιστικής της Euroleague και λίγες ώρες πριν το ματς ανακοίνωσε την συμφωνία  με τον Σέλβιν Μακ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το τέλος της  σεζόν.

Οι πράσινοι δοκιμάζονται στο Ισραήλ κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θέλουν να πετύχουν την δεύτερη διαδοχική νίκη τους στην διοργάνωση, για να ανέβουν στο 6-9.

Η αντίπαλός του  προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 6-9.

Όσον αφορά τον Σέλβιν Μακ θα είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Υπενθυμίζεται  ότι και ο ίδιος ο Μακ είχε επιβεβαιώσει την είδηση με τις χθεσινές  δηλώσεις του, οπότε έμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Την φετινή σεζόν ο Μακ έχει μέχρι στιγμής 9.1 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague και 5.3 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4.3 ασιστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μακ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σέλβιν Μακ έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2020/2021».

Η Εφές υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα.

Σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει  στην Τουρκία, με την Αναντολού Εφές να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Οι Τούρκοι μετρούν 3 σερί ήττες και βρίσκονται στο 7-8 και την 10η θέση. Αντίστοιχα, η ισπανική ομάδα, βρίσκεται στην 2η θέση με ρεκόρ 11-4.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ζενίτ – Ερ.Αστέρας 19:00

Αναντολού Εφές- Μπαρτσελόνα 19:30

Μακάμπι Τ.Α – Παναθηναϊκός 21:15

Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45

Ρεάλ Μ. – Άλμπα Β. 22:00