“Ο κ. Οικονόμου σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαίας παραπληροφόρησης και ο τίτλος του εθνικού ψεύτη είναι τουλάχιστον επιεικής.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τις περιουσίες που υπέστησαν ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά της Πεντέλης και την κριτική του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία και επικαλέστηκε μάλιστα βίντεο από τη μονταζιέρα της ΝΔ την Ομάδα Αλήθειας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Ν. Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι:

“Δεν δίστασε με αυτό τον τρόπο να χλευάσει τους πυρόπληκτους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Δεν ντράπηκε να πει τέτοιο ψέμα όταν την Παρασκευή το βράδυ με επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με άτυπη ενημέρωση του το Μέγαρο Μαξίμου έκαναν λόγο για αυτοψίες σε 251 κτήρια. Από τις 204 κατοικίες που ελέγχθηκαν οι 126 είναι επικίνδυνες ή προσωρινά ακατάλληλες. Από τους 8 επαγγελματικούς χώρους οι 6 είναι επικίνδυνοι ή προσωρινά ακατάλληλοι. Από τις 34 αποθήκες οι 29 είναι επικίνδυνες ή προσωρινά ακατάλληλες.

Από τον άνθρωπο που παραποίησε δημόσιο έγγραφο για να ικανοποιήσει την εκλογική του πελατεία στη Λαμία, όπως τον κατήγγειλε ο κ. Σταϊκούρας, δεν θα περιμέναμε τίποτα περισσότερο.

Το τραγελαφικό του πράγματος είναι ότι τα μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν με ταχύτητα φωτός το συγκεκριμένο βίντεο, πριν δυο μέρες είχαν δημοσιεύματα με το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής, όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης. Υπάρχουν και τα δημοσιεύματα και τα σχετικά ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών. Τα παραπάνω μόνο επιβεβαιώνουν την θέση 108 της Ελλάδας στην ελευθερία του Τύπου. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μας ενημερώσουν ότι δεν είναι Ιούλιος αλλά Σεπτέμβριος επειδή το λέει η κυβέρνηση.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Επιλέγει να ρίξει τη δημόσια αντιπαράθεση στο βούρκο των ψεμάτων για να κρύψει τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής τους.”