Σε μια τέτοια κατάσταση που βιώνουμε και κυρίως βιώνουν οι άνθρωποι στην Ανατολική Αττική, η παραμικρή βοήθεια είναι σημαντική. Και μέσα σε σχεδόν 48 ώρες η βοήθεια είναι τεράστια και τιμά κάθε έναν από εμάς. Ο Κωστής Μαραβέγιας βάζει κι εκείνος το δικό του λιθαράκι, δίνοντας τα έσοδα από τις επικείμενες συναυλίες του στα θύματα των πυρκαγιών.

Με ανάρτηση στο page του στο Facebook, ο καλλιτέχνης επανέρχεται για να ενημερώσει ότι αποφάσισε με τη μπάντα του να δωρίσει τα έσοδα από τις 3 συναυλίες του που αναβλήθηκαν.

Παράλληλα, ο Κωστής Μαραβέγιας ευχήθηκε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά τέτοια συμφορά και κανένα δέντρο να μην γίνει οικοδομήσιμο.

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.
Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.
Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας.»