Ολυμπιακός: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γόνατο του Έλληνα φόργουορντ δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί με Άλμπα (26/10/2021) και Φενέρμπαχτσε (28/10/2021).

Ο Ολυμπιακός έφυγε με δύσκολη νίκη από το Ιβανώφειο επικρατώντας στην παράταση του Ηρακλή με 90-96, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και δεν επέστρεψε στο παρκέ. Ο 31χρονος δέχτηκε χτύπημα, αλλά ο ίδιος ανησύχησε γιατί αισθάνθηκε πως του γύρισε.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής (24/10/2021) υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι. Σήμερα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αφενός για να επιβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά στον χιαστό του και αφετέρου για αna διαγνωσθεί το ακριβές πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φανεί η κατάστασή του και πόσο πονάει, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με την Άλμπα βερολίνου (26/10). Καθημερινά θα εξετάζεται κι η περίπτωση να είναι στην 12άδα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε (28/10).