Οι πιο όμορφες και παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης

 

H Μαρία Κόφου και το tstories.gr μας ταξιδεύουν στις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές. Φαγητά, λαμπιόνια, στολίδια και μυρωδιά κανέλας. Αγαπημένα ταξίδια.

  Είτε έχεις κανονίσει ήδη πού θα περάσεις τα Χριστούγεννα, είτε ψάχνεσαι, είτε ξέρεις από τώρα πως φέτος δεν σε παίρνει για διακοπές εκτός Ελλάδας ή εκτός σπιτιού, είμαι σίγουρη πως το μάτι σου όλο και σε κάποιο Christmas Market της Ευρώπης θα έχει πέσει.

Άλλωστε τώρα είναι η εποχή τους. Τώρα είναι η περίοδος που θα φιγουράρουν στα νέα, που θα φωτογραφηθούν φίλοι σου στα social media κουκουλωμένοι μέχρι τ’ αυτιά σε κάποια από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, που θα σε ξεσηκώσουν βρε παιδί μου!

Και μιας και ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Christmas Markets αλλά και ο δικός μου αγαπημένος μήνας, είπα να τον αφιερώσω στις πιο όμορφες και παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης για να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και να νιώσουμε για λίγο παιδιά. Ξέρω πως όλοι μας το έχουμε λιγουλάκι ανάγκη! Κάνω λάθος;

Zagreb, Κροατία

Κάτι μου λέει πως δεν το περίμενες να ξεκινήσω με το συγκεκριμένο μέρος. Ίσως γιατί όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας πολύ πιο γνωστά Christmas Markets στη Γερμανία και στην Αυστρία, στη Γαλλία ή στο Βέλγιο. Έλα όμως που φέτος το Ζάγκρεμπ ψηφίστηκε για 3η συνεχή χρονιά ως η πρωτεύουσα με το ”European Best Christmas Market”. Δε μπορούσα λοιπόν να μην το βάλω πρώτο στη λίστα! Κατά τη διάρκεια των γιορτών, η πρωτεύουσα της Κροατίας “φοράει” τα χρωματιστά της λαμπιόνια και τα γιορτινά της και περιμένει να καλωσορίσει τον επισκέπτη με τον πιο παραμυθένιο τρόπο!

croatia

By |2018-11-29T15:44:05+03:00Νοέμβριος 29th, 2018|ΤΑΞΙΔΙ|0 Comments

Leave A Comment

4 × 3 =