Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Νέα Ερυθραία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας άνδρας  περίπου 40 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, από πυροσβέστες, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ σε διώροφη οικία επί της οδού Μικράς Ασίας, στη Νέα Ερυθραία.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες απομάκρυναν εγκαίρως από το σπίτι δύο ηλικιωμένα άτομα, τα οποία αμέσως μετά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, επειδή αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ συνέδραμαν και εθελοντές πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά οι πυροσβέστες κατάφεραν πρώτα να απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, εντόπισαν και απεγκλώβισαν τον σύζυγό της, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει αναπνευστική προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, στο σπίτι βρέθηκε ο 40χρονος γιος τους απανθρακωμένος. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ υπήρξε συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε απειλήσει πολλές φορές τους γονείς του ότι θα έβαζε φωτιά στο σπίτι.