«Η σημερινή φλύαρη έκθεση ιδεών του κ. Οικονόμου επιβεβαιώνει την αδυναμία της κυβέρνησης να απαντήσει στο μόνο ερώτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία: πότε θα τελειώσει η καθημερινή βαρβαρότητα της ανασφάλειας, των υπέρογκων λογαριασμών, της αδυναμίας να βγει ο μήνας», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας τη σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Ο κόσμος αλλάζει, κ. Οικονόμου, και εσείς μένετε καθηλωμένοι στα δόγματα του νεοφιλελευθερισμού, της αυτορρύθμισης της αγοράς και της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Σε όσα δηλαδή κάνουν αβίωτη τη ζωή των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία είναι εκτός εποχής. Σύντομα θα είναι και εκτός κυβέρνησης», σημειώνει.

«Κρίμα όμως ο εθνικός ψεύτης να σπαταλά τόσες λέξεις και να μη βρίσκει μισή κουβέντα να απαντήσει στην ουσία των καταγγελιών για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη. Να γνωρίζουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι ούτε η λάσπη, ούτε οι διώξεις, ούτε ο αυταρχισμός μπορούν να τους σώσουν», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.