«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί παρακολουθούν αμέτοχοι τη διάλυση του προϋπολογισμού των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, χωρίς να μπορούν να νιώσουν τη σκληρή καθημερινότητα των πολιτών», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Αν το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι η αλματώδης αύξηση της προσωπικής τους περιουσίας και νοιάζονται έστω και λίγο για τους πολίτες που υποφέρουν από το κύμα ακρίβειας, ας απαντήσουν ειλικρινά ποια είναι τα “τερατώδη ψέματα” του Αλέξη Τσίπρα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ν. Ηλιόπουλος και διερωτάται: «Οι αστρονομικές αυξήσεις των λογαριασμών ρεύματος; Η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη με μισθούς πείνας; Η κωλυσιεργία της κυβέρνησης να φορολογήσει τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων ενέργειας; Οι καταγγελίες του διορισμένου από την κυβέρνηση επικεφαλής της ΡΑΕ;».

«Σε λίγο θα έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που άρχισαν οι τιμές να καλπάζουν και ανακοινώνουν εν όψει εκλογών τώρα ότι θα πάρουν πρωτοβουλίες.

Στις εκλογές θα καταλάβουν ότι μαζί με την ανοχή της κοινωνίας τελείωσε και ο χρόνος τους», καταλήγει.