ΝΔ σε Τσίπρα: Η πολιτική ευθύνη έχει νόημα όταν συνοδεύεται με παραιτήσεις ή αποπομπές

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό του συμβούλιο για την τραγωδία πο προκάλεσε η πυρκαγιά στο Μάτι τόνισε ότι στην πολιτική οι ευθύνες έχουν νόημα όταν αυτές συνοδεύονται από παραιτήσεις ή από αποπομπές. 

Μάλιστα θέτει και δύο κρίσιμα ερωτήματα στον Αλέξη Τσίπα για το τι δεν έγινε πριν και το τι δεν έγινε στα πρώτα κρίσιμα λεπτά.

Αναλυτικά:

«Χαρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ολόκληρες μέρες από την εθνική τραγωδία για να συνειδητοποιήσει ο κ. Τσίπρας τις αυτονόητες πολιτικές ευθύνες που έχει ως πρωθυπουργός.

Στην πολιτική, ωστόσο, οι ευθύνες, για να έχουν κάποιο νόημα, πάντα συνοδεύονται είτε με παραιτήσεις είτε  με αποπομπές. Αλλιώς είναι ανούσια επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει στα δύο αμείλικτα ερωτήματα που έχουν πια όλοι οι πολίτες:

Γιατί η κυβέρνησή του δεν έλαβε κανένα μέτρο πρόληψης, ενώ όλοι γνώριζαν τις ακραίες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στην ανατολική Αττική;

Και κυρίως: Γιατί, όταν τους ξέφυγε η πυρκαγιά, δεν ενημέρωσαν αμέσως τους πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με συνέπεια να θρηνούμε μέχρι στιγμής 86 θύματα;».

By |2018-07-27T20:32:36+00:00Ιούλιος 27th, 2018|ΠΟΛΙΤΙΚΗ|0 Comments

Leave A Comment

six − five =