Νίκος Τσουμάνης: Από την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από λίγους μήνες, στα οικονομικά αδιέξοδα που τον έκλεισαν ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και σε ένα τέλος τραγικό μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ένα 24ωρο πριν από το τελευταίο αντίο στο Νίκο Τσουμάνη, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή δηλώνουν στην εκπομπή LIVE NEWS συντετριμμένοι και προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια του 30χρονου.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο Νίκος Τσουμάνης είχε οικονομικά χρέη που τον οδήγησαν στην απελπισία.

Ο 30χρονος κρατούσε μέσα του ανησυχίες και προβληματισμούς που από κάποια στιγμή και μετά έγιναν για τον ίδιο αφόρητοι. Απέφευγε να μιλά γι’ αυτά κ πολύ περισσότερο να ζητήσει βοήθεια, ακόμα και από τον άνθρωπο που είχε επιλέξει να γίνει κουμπάρος του.

Τα σημάδια της κατάθλιψης ήταν ορατά το τελευταίο διάστημα αλλά κανείς από εκείνους που τον ζούσαν, δεν έβαζε στο μυαλό του, τα όσα επρόκειτο να συμβούν.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται καταθέσεις, στις οποίες τονίζεται πως ο 30χρονος οδηγήθηκε στα χρέη, επειδή ορισμένες από τις ομάδες που είχε συνεργαστεί δεν τον είχαν πληρώσει.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως σημαντικές θα είναι οι καταθέσεις τόσο της κοπέλας του όσο και των φίλων και συνεργατών του. Σημαντικά θα είναι επίσης και τα στοιχεία που ίσως προκύψουν από τον έλεγχο του κινητού του τηλεφώνου.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (5/10) μέσα στο αυτοκίνητο του, στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά. Είχε περασμένα στο λαιμό του, tie wrap που χρησιμοποιούνται για δεσίματα, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για θάνατο από ασφυξία. Οι αστυνομικοί προσανατολίστηκαν γρήγορα στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Η κηδεία του Νίκου Τσουμάνη θα γίνει την Πέμπτη (7/10) στο χωριό Γαρδίκι Σουλίου της Θεσπρωτίας απ’ όπου καταγόταν. Με την οικογένειά του που ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά να ξέρει πως όποια και αν είναι τα συμπεράσματα της αστυνομίας, η τραγική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε για τους ίδιους, δεν πρόκειται να αλλάξει.