Μετά την Αμερικανίδα βιολόγο που εξαφανίστηκε στο Κολυμπάρι και νέα εξαφάνιση αλλοδαπής καταγράφηκε στην Κρήτη.

Πρόκειται για την Katherine Nowatt, που έχει να δώσει 10 μέρες σημεία ζωής. H 37χρονη εθεάθη την τελευταία φορά με φόρεμα παραλίας στο Σίσι Λασιθίου την Πέμπτη 30 Ιουνίου και εκτότε δεν υπάρχει κανένα νέο της. Για την 37χρονη εκδόθηκε μήνυμα silver alert μετά από παράκληση του βρετανικού υποπροξενείου, ενώ πιστεύεται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναζητούν ίχνη από κάμερες ασφαλείας

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, η Bρετανίδα έκανε μόνη της διακοπές σε ξενοδοχείο στο Σίσι από τις 20 Ιουνίου. Ωστόσο, στις 30 Ιουνίου δηλώθηκε, ότι δεν επέστρεψε στο δωμάτιο, όπου είχε αφήσει τα ρούχα της και εξαφανίστηκε με λεφτά και κινητό. Όπως αποδείχθηκε από τα εισιτήρια, πιθανότατα ταξίδεψε για Σαντορίνη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Κρήτη, ούτε επικοινώνησε με κανέναν με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το βρετανικό προξενείο και η αστυνομία.

Mάλιστα, το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται τώρα οι τελευταίες κινήσεις της από τις κάμερες ασφαλείας. Ενήμερος για τις εξελίξεις είναι ο αδερφός της στην Ουαλία. Παρακαλείται δε όποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσει με τις αρχές.