Συνέντευξη εφ όλης της ύλης δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλά στον ΣΚΑΪ, μία μέρα πριν την επανεμφάνιση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον συγκεκριμένο σταθμό μετά από σχεδόν έναν χρόνο εμπάργκο.

Κινήσεις που αλλάζουν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές δείχνουν πανικό, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να «σπάσει» το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως είναι θετικό ότι άλλαξε γνώμη, σημειώνοντας πως αναμένει να δει πώς θα εξηγηθεί η στάση του κ. Τσίπρα έναντι των δημοσιογράφων και του σταθμού.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο Προεδρικό Διάταγμα και τις πληροφορίες ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν θα υπογράψει τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, η νέα κυβέρνηση θα προτείνει πρόσωπα υπεράνω υποψίας.