Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων», στήριξαν τον Γιώργο Πρίντεζη, που σε ηχητικό απόσπασμα από συνομιλία του με συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό

Προσπάθεια συσπείρωσης έγινε στον Ολυμπιακό πριν από τον αποψινό (20:00) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και στον οποίο κρίνεται σε σημαντικό βαθμό ο πρώτος τίτλος της φετινής σεζόν.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων», στήριξαν τον Γιώργο Πρίντεζη, που σε ηχητικό απόσπασμα από συνομιλία του με συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται να δηλώνει απογοητευμένος από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, επιτέθηκαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ΜΜΕ που δημοσιοποίησε το ηχητικό, και άφησαν να εννοηθεί ότι η διοίκηση των «πρασίνων» ζήτησε από τον Νικ Καλάθη μείωση των αποδοχών για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η δήλωση των Αγγελόπουλων

Η δήλωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.
Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων “φθηνών” μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών νοείτω»…

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν σήμερα την πρώτη νίκη τους στο ΟΑΚΑ επί του «αιωνίου αντιπάλου» και να ξεπεράσουν τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων. Στον ημιτελικό θα παρουσιαστούν με τον Κώστα Παπανικολάου, που συνήλθε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, και το νέο τους απόκτημα, τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος πήρε τη θέση του Αξελ Τουπάν στο ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων.
Ολομέτωπη κόντρα!

Τα… όργανα για το αποψινό ντέρμπι άρχισαν νωρίς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά στην ανακοίνωση των Παναγιώτη, Γιώργου Αγγελόπουλου για το θέμα που προέκυψε με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στους διοικητικούς ηγέτες των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενος και σε ζητήματα που έχουν σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, ενώ ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού που έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον σημερινό ημιτελικό να αποφύγουν βίαιες ενέργειες.

Η ανακοίνωση του Δ. Γιαννακόπουλου

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρει:

«Για την αναμενόμενα διασκεδαστική ανακοίνωση των αδελφών, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν είναι ο αθλητής Πρίντεζης αυτός που ακούγεται στο ηχητικό, αλλά εγώ.
Δεν είναι ο ΟΣΦΠ αυτός που οφείλει χρήματα στον αθλητή Πρίντεζη, αλλά εγώ.
Δεν διέρρευσε από παίκτη του ΟΣΦΠ το ηχητικό, αλλά από… εμένα.

Επίσης να τονίσω:

Εγώ ευθύνομαι για όλα τα δημοσιεύματα εναντίον τους, αφού -ως γνωστόν- είμαι πίσω από όλα τα ΜΜΕ, ελληνικά και ξένα, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Εγώ ευθύνομαι για την αναστολή της λειτουργίας της εταιρίας τους από τη ΔΕΗ λόγω χρεών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εγώ ευθύνομαι που ο «καθρέφτης της ομάδας» τους αντικατοπτρίζει διαρκώς ήττες.
Εγώ ευθύνομαι για το γεγονός ότι προφανώς απουσίαζαν από το μάθημα της ορθογραφίας, όταν μάθαιναν το ρήμα «σφυρηλατώ».

Και ναι, τέλος, ομολογώ ότι εγώ ευθύνομαι για την τρύπα του όζοντος και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Υ.Γ. Ειλικρινά εύχομαι με τη στάση όλων μας αύριο (σ.σ. σήμερα) να μην τους επιτρέψουμε να στραφούν με οποιονδήποτε τρόπο κατά της ομάδας μας. Ολοι παρόντες, όλοι σύμμαχοι υπέρ του Παναθηναϊκού μας και κατά της βίας».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι αγώνας με μεγάλη πίεση για τους «πράσινους», γιατί παίζουν στην έδρα τους και διότι θέλουν με πρόκριση επί του «αιωνίου αντιπάλου» να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την κακή πορεία στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός, επίσης, για να φτάσει στην πρόκριση πρέπει να ξεπεράσει τις δύο σημαντικές απουσίες από την περιφέρεια των Νίκου Παππά (έχει τεθεί νοκ άουτ για τη φετινή σεζόν με ρήξη χιαστού), Ματ Λοτζέσκι (θλάση στο δεξί πόδι). Ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση στον αποψινό ημιτελικό ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος, ωστόσο, προέρχεται από απουσία ενάμιση μήνα λόγω θλάσης στον προσαγωγό.

Ψύχραιμος ο Πιτίνο

Σε αντιδιαστολή με το κλίμα έντασης μεταξύ των δύο «αιωνίων αντιπάλων», ήταν η ανάρτηση στο twitter του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποθέωσε τους ηγέτες των δύο ομάδων Νικ Καλάθη, Βασίλη Σπανούλη! Ο Αμερικανός κόουτς των «πρασίνων» δημοσίευσε φωτογραφία του με τους Καλάθη, Σπανούλη από το πρόσφατο All Star Game της Basket League στη Θεσσαλονίκη και έγραψε: «Το βράδυ δύο από τους καλύτερους γκαρντ στην Ελλάδα, ο Νικ Καλάθης και ο Βασίλης Σπανούλης, θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες και ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι».