Έχουμε φτάσει στις αρχές Αυγούστου και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα πρόγραμμα. Έχουμε φτάσει αρχές Αυγούστου και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα τηλεοπτική στέγη. Την ίδια στιγμή, η κόντρα Ερασιτέχνη-ΠΑΕ δείχνει ότι δεν θα έχει και κανονική στέγη. Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει νέο χορηγό και ετοιμάζει παρουσίαση για τη νέα εμφάνιση.

Μια ελάχιστη νότα ξεγνοιασιάς στις δυσκολίες και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο είναι η είδηση ότι ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019. Οι πράσινοι υπέγραψαν συνεργασία με τον ΟΠΑΠ ως το 2020, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανανέωση της συνεργασίας όταν ολοκληρωθεί το πρώτο συμβόλαιο.

Η νέα φανέλα θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Αυγούστου σε φιλικό που θα γίνει πιθανότατα με τη Λαμία. Το που θα γίνει είναι ακόμα άγνωστο, αφού ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός έχει χωριστεί στα δύο με τον Ερασιτέχνη να ζητάει τα κλειδιά του γηπέδου από την ΠΑΕ και οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις με κατηγορίες να δίνουν και να παίρνουν.

Το πότε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα είναι άγνωστο προς το παρόν. Οι φίλαθλοι και η ομάδα ελπίζουν να έχει βρεθεί η χρυσή τομή εντός των επόμενων δέκα ημερών.