Εκμεταλλευόμενος πλήρως το ευνοϊκό πρόγραμμα αυτών των 7 πρώτων αγωνιστικών, ο Ατρόμητος υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι με 3-2 και έκανε το 5Χ5 στην έδρα του σε ένα ματς που είχε τρομερό ρυθμό. Ο Αστέρας από την άλλη έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα έχοντας παίξει με τους πρώτους έξι του πρωταθλήματος.

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να επιβεβαιώνει ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος μαζί με τους Πρίγιοβιτς και Γέντρισεκ, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και θεωρητικά θα ανταγωνίζονταν για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να κυνηγάει το γκολ και τον επόπτη να δείχνει τον Μανιά ως οφσάιντ λανθασμένα. Κάπου στο 20ο λεπτό άρχισε να ανεβαίνει ο Ατρόμητος, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 40 για να ανοίγει το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουλούρης. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αστέρας είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Τόνσο, αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν τα πάντα. Πρώτα ήρθε η ισοφάριση του Αστέρα στο 57′ με τρομερό σουτ του Βαλιέντε. Ο Ατρόμητος όμως πήρε γρήγορα το προβάδισμα με τον Γιαννούλη να εκτελεί φάουλ και τον Μουνάφο να βάζει αυτογκόλ. Πέρασαν τρία λεπτά και ο Αστέρας είχε και πάλι απάντηση. Από κόρνερ και πάσα του Τόνσο με το κεφάλι ο Μανιάς έκανε το 2-2.

Οι δύο αντίπαλοι ήταν ισάξιοι και όλα έδειχναν ότι θα μοιραστούν βαθμούς. Όμως ο Ευθύμης Κουλούρης είχε την τελευταία λέξη. Από κεφαλιά-πάσα του Χατζηϊσαία έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία και έδωσε μια τεράστια νίκη στην ομάδα του. Με αυτά τα δύο γκολ έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ.