Σοκάρουν και τους αστυνομικούς τα όσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολογεί ο 27χρονος ότι έκανε στην Suzanne Eaton τις τελευταίες ώρες της ζωής της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και είπε ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε. Επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο με δύο παιδιά, κάτοικο Κισσάμου, που με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, «ταιριάζει» στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας της άτυχης 60χρονης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. ο προσαχθείς για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Αμερικανίδας, είναι 27 ετών.

Πηγή: cretalive.gr