Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο κόντρα στην Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς και γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τον 2ο γύρο του Wimbledon αφού ηττήθηκε 2-0 σετ (5-7,4-6).

Το πρώτο σερβίς έγινε την Τετάρτη (30/7/2021) αλλά ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη (2/7/2021).

Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς διεκόπη, λόγω σκότους. Η Μαρία Σάκκαρη είχε ένα διστακτικό ξεκίνημα και το «πλήρωσε» αφού δέχθηκε το break της Ρότζερς (2-1) ενώ βρέθηκε να χάνει και με 3-1.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως βρήκε στη συνέχεια ρυθμό και έφτασε στο 4-3 με δικό της break.

Το σετ είχε κι άλλες ανατροπές. Οι δυο αθλήτριες έκαναν από ένα break φέρνοντας το στο 5-5. Η Ρότζερς πάντως «έσπασε» για μια ακόμα φορά το σερβίς της Σάκκαρη και πήρε το πρώτο σετ με 76 μετά από 56 λεπτά.

Το δεύτερο σετ σήμερα (1/7.2021) το μεσημέρι ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να υπερασπίζονται για 6 γκέιμ το σερβίς τους και την Σάκκαρη να δείχνει ότι είναι πιο κοντά στο μπρέικ, έχοντας μάλιστα φοβερό ποσοστό στους άσους όταν σέρβιρε. Κι όμως η Ρότζερς ήταν αυτή που έκανε το μπρέικ στο 7ο γκέιμ, αφού εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Σάκκαρη, και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το σερβίς της φτάνοντας στο 6-4 και την κατάκτηση του 2ου σετ που της έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχεια της διοργάνωσης την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.