«Μία ακόμα ημέρα ντροπής για το δημόσιο πανεπιστήμιο με αποκλειστική, εγκληματική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη, της κ. Κεραμέως, του κ. Θεοδωρικάκου και της Πρυτανείας του ΑΠΘ», σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Φοιτητής να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος έπειτα από δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ, με ρίψη σε ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου λάμψης», προσθέτει και διερωτάται: «Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε νεκρούς για να σταματήσει η κυβέρνηση με τις πλάτες της Πρυτανείας, να επιτίθεται καθημερινά σε φοιτητές και φοιτήτριες επιμένοντας στις ανόητες, επικίνδυνες και μη αποδεκτές ιδεοληψίες της;».

«Να μαζέψει εδώ και τώρα η κυβέρνηση τα ΜΑΤ από το ΑΠΘ και να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας για τη διερεύνηση της δολοφονικής επίθεσης σε φοιτητή από δυνάμεις καταστολής εντός του πανεπιστημιακού χώρου. Πρέπει να λογοδοτήσουν πια αυτοί που ακόμα και με τέτοιους τρόπους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την πανεπιστημιακή κοινότητα που αντιδρά στην απόλυτα αντιδραστική εισβολή της αστυνομίας εντός του δημοσίου πανεπιστημίου», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης.