Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρεται σε δήλωσή του στα «νέα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και μέρες για την αγριότητα και τη βιαιότητα των ΜΑΤ απέναντι σε άοπλους και ειρηνικούς διαδηλωτές, απέναντι στον Βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Χαλανδρίου Σωτήρη Λαπιέρη, δικηγόρους, νέους και νέες, ΑμεΑ, ανθρώπους που έχουν ακινητοποιηθεί από την ΕΛΑΣ και παρόλα αυτά δέχονται ωμές επιθέσεις» και διερωτάται «θα ξεπλυθούν όλα αυτά με μία ακόμα ΕΔΕ που θα μπει στο τέλος στο αρχείο;»

«Υπάρχει για καλή μας τύχη και χάρη στη δουλειά των φωτορεπόρτερ που κι αυτοί αντιμετώπισαν τους τραμπουκισμούς των ΜΑΤ, φωτογραφία με τους αριθμούς των διακριτικών -πράγμα σπάνιο- του άνδρα των ΜΑΤ που χτυπάει τον διαδηλωτή παρά το γεγονός ότι αυτός έχει ήδη συλληφθεί, για να προλάβουμε και τους ισχυρισμούς της ΕΛΑΣ ότι δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν όσους προχώρησαν σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις» σημειώνει ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει:

«Ο κ. Θεοδωρικάκος όμως πώς παραμένει μετά από όλα αυτά ακόμα στη θέση του; Εκπορεύεται από τον κ. Μητσοτάκη αυτή η βίαιη δράση της ΕΛΑΣ;»