Νέα ανατροπή στα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στη δημόσια τηλεόραση.

Κι όμως… μένει. Στην ΕΡΤ θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του SDNA, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του τριφυλλιού θα παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα, μέσα από τις συχνότητες του Ραδιομεγάρου.

Παρότι η «πράσινη» ΠΑΕ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, με στόχο να αποχωρήσει από την… Αγία Παρασκευή και να βρει τηλεοπτική στέγη και μια καλύτερη τύχη στη συνδρομητική πλατφόρμα, φαίνεται ότι ότι το deal με τη Nοva «τσάκισε» την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τρίτη (02/07) τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι τελικά δεν θα κάνει χρήση του opt out. Και αυτό, διότι οι όροι που του προτάθηκαν από το συνδρομητικό κανάλι δεν ικανοποιούν τα αιτήματά του και άρα δεν του «επιτρέπουν» να αποχωρήσει από τη συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση που του εξασφαλίζει έσοδα ύψους 4.2 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος.

Πηγή: sdna.gr