Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

Άστατος και βροχερός καιρός προβλέπεται για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πιο δυνατά θα είναι τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων και των σποραδικών καταιγίδων στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, στην ανατολική Θράκη, και στα Δωδεκάνησα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, συγκεκριμένα στην Εύβοια και στις Σποράδες αλλά και στις υπόλοιπες κεντρο – νότιες περιοχές του Αιγαίου, θα βρέχει αλλά όχι με δυνατή ένταση όσο στις άλλες περιοχές τη επικράτειας.

Χιονοπτώσεις πάνω από τα 950 έως και 1300 μέτρα στην Ήπειρο, πάνω από τα 1100 μέτρα στην δυτική Μακεδονία, και μάλιστα αρκετά έντονες και πυκνές κατά περιόδους, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο.

Θερμοκρασιακά, στους 10 έως και 16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 14 με 18 στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στους 16 με 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Στην Αττική, προβλέπονται βροχές με μικρή πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων και την θερμοκρασία από 10 έως και 17 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι νοτιάδες έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις αρκετά πυκνές με πιθανότητα για πέρασμα σποραδικών καταιγίδων και την θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, ισχυρή κακοκαιρία που θα επηρεάσει τα δυτικά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο και την δυτική Ελλάδα, με τοπικούς ανέμους έως και 9 μποφόρ και την θερμοκρασία έως 18 βαθμούς, ενώ στα βόρεια έως 14 βαθμοί Κελσίου.