«Είμαι σαν μια Ferrari ανάμεσα σε Fiat»… Λόγια του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, κατά την διάρκειά συνέντευξης του στο ESPN, όπου… φυσικά χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον καλύτερο παίκτη του MLS.

«Το αμερικανικό πρωτάθλημα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με της Ευρώπης, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Πριν έπαιζαν παίκτες που ήταν στο επίπεδό μου ή σχεδόν κοντά σε αυτό. Έχω βιώσει κάτι παρόμοιο με τη σουηδική εθνική ομάδα. Δεν δέχομαι η μπάλα να μην φτάνει σ΄ εμένα ή να φτάνει πολύ αργά. Θέλω οι συμπαίκτες μου να βρίσκονται στο επίπεδο μου. Τα παιχνίδια εδώ θα μπορούσαν να είναι ταχύτερα, με περισσότερο ρυθμό».

Οι Λος Άτζελες Γκάλαξι βρίσκονται σήμΙμπραϊμοβιτς: «Είμαι σαν μια Ferrari ανάμεσα σε Fiat»ερα στην τρίτη θέση στη Δυτική περιφέρεια. Τα ξημερώματα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με την «συμπολίτισσα» και πρωτοπόρο Λος Άντζελες FC.

Μια αναμέτρηση μεταξύ άλλων, ανάμεσα στον κορυφαίο σκόρερ, τον Μεξικάνικο Κάρλος Βέλα (19 γκολ και 12 ασίστ) και τον δεύτερο σκόρερ, Ιμπραϊμοβιτς (13 γκολ και 3 ασίστ σε 16 αγώνες).

«Αν είμαι καλύτερος από αυτόν; Χωρίς αμφιβολία, πόσο χρονών είναι; 29. Καλά, στα 29 μου εγώ ήμουνα στην Ευρώπη, υπάρχει μεγάλη διαφορά», πρόσθεσε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.