Καταγγελία: «Πριν μια εβδομάδα ήθελαν να με πάρουν κι εμένα»

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Star ο ιατροδικαστής. Οι δυο νεαροί που συνελήφθησαν τα ρίχνουν τώρα  ο ένας στον άλλο.

Αλληλοκατηγορούνται οι φερόμενοι ως δράστες

Πρόκειται για έναν Έλληνα 21 ετών με τα αρχικά Μ.Κ.  Είναι κάτοικος Ρόδου και γόνος εύπορης οικογένειας του νησιού. Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης είναι ο Α.Λ, 19 ετών, Αλβανός που κατοικεί στη Ρόδο και είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών.

Οι δυο νεαροί τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο .Ο Αλβανός φέρεται να έχει ομολογήσει υποστηρίζοντας όμως ότι δεν τη σκότωσε εκείνος αλλά ο Έλληνας. Ακριβώς το αντίθετο ισχυρίζεται ο Ροδίτης, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο δικηγόρος του Έλληνα κατηγορούμενου δηλώνει:

«Δεν έχει καμία σχέση (ο πελάτης μου) με το έγκλημα. Δεν έχει δοθεί κατάθεση. Υπάρχει ένα θέμα με το πότε διαπράχθηκε το έγκλημα και πώς διαπράχθηκε, δηλαδή υπάρχει ένα στάδιο που είναι στο σπίτι και ένα στάδιο που αφορά το ποιος πέταξε την κοπέλα στα βράχια».  

Πώς οι έρευνες οδήγησαν στους δύο άνδρες

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη των δυο νεαρών από τα βίντεο. Σε αυτά φαίνεται να συναντούν την κοπέλα στο κέντρο της Ρόδου. Με το λευκό φορτηγάκι που ανήκει στον πατέρα του Ροδίτη βρέθηκαν στο εξοχικό του κοντά στη Λίνδο. Οι δυο άντρες πίεσαν την κοπέλα να βρεθεί μαζί τους ερωτικά. Αντιστάθηκε. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος σοκάρουν. Ένας από τους δυο τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι ενώ προσπάθησε και να τη στραγγαλίσει .Στη συνέχεια, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή, την πέταξαν στα βράχια αφού πρώτα της έβγαλαν όλα τα ρούχα. Είχαν πεισθεί ότι είχαν εξαφανίσει τα ίχνη τους.

Μαρτυρικός ο θάνατος της κοπέλας

Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια τους, μας μετέφερε ο ιατροδικαστής που την εξέτασε. Ήταν και ο ίδιος σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η Ελένη ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε.

Καταγγελία: «Πριν μια εβδομάδα ήθελαν να με πάρουν κι εμένα»

Στους λιμενικούς έχει καταθέσει μια κοπέλα. Καταγγέλει  ότι  ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είχε πλησιάσει και την ίδια πριν από μια εβδομάδα.

Τις επόμενες ώρες οι δυο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η πράξη που τους αποδίδεται έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με υβριστικά σχόλια στα προφίλ τους στο facebook.