Λαμία: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον άδικο χαμό της 14χρονης Κυριακής στην πόλη της Λαμίας.

Η νεαρή μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, έχασε ξαφνικά την ζωή της το περασμένο Σάββατο (4/12) βυθίζοντας στην θλίψη όλη όχι μόνο την περιοχή μας αλλά ολόκληρη την χώρα. Οι συμμαθητές της είναι σοκαρισμένοι από την απώλεια της φίλης και συμμαθήτριας τους και την αποχαιρέτησαν με λευκά τριαντάφυλλα και  γράφοντας σπαρακτικά μηνύματα στο θρανίο της το πρωί της Δευτέρας.

Ένα αγγελούδι ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων και κανείς ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια της. Οι φίλοι και συμμαθητές την αποχαιρέτησαν συγκλονισμένοι.

«Καλό Ταξίδι Κυριακή”, “Καλό παράδεισο…”, “…θα σε θυμόμαστε για πάντα”, “…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπαμε πολύ» είναι μερικά μόνο από τα σπαρακτικά μηνύματα των συμμαθητών της.

Λαμία: Πνευμονικό οίδημα είχε η 14χρονη που πέθανε από κορονοϊό

Το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορονοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30΄ το πρωί του Σαββάτου και στις 17:30 άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα επείγοντα έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα ενώ την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα άλλων εξετάσεων.

Ήδη ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα διενεργήσει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Θρηνεί η Λαμία: Αύριο το τελευταίο αντίο

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ), που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

Π