Άσχημη κατάληξη είχε σήμερα Τετάρτη 06/01/21 στην Αμάρυνθο Ευβοίας η απόφαση νεαρών ατόμων να τιμήσουν τα Θεοφάνια ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

H κίνηση αυτή ξεκίνησε ένας νεαρός από την Αμάρυνθο, ο οποίος χωρίς την συνοδεία ιερέα αποφάσισε κρατώντας θυμιατό και τον σταυρό να πάει να τον ρίξει. Φτάνοντας στο σημείο τον είδαν κάποιοι ακόμα νεαροί από την Χαλκίδα και τον ακολούθησαν.

Μοιραία η κατάληξη για ένα 24χρονο εκ των νεαρών που τον ακολούθησε ο οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μεταβεί καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

Ο 24χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος…

Δείτε το βίντεο από το eviathema.gr: