Θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ το διαζύγιο με τον Μίκαελ Σκίμπε! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ραντεβού που είχαν για το θέμα της αποζημίωσης και την επόμενη εβδομάδα το αργότερο, αναμένεται να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας η ΕΠΟ.

Υπάρχει μια φήμη ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και αύριο (25/10), αλλά το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις από την άλλη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Γερμανός τεχνικός θα πάρει τα μισά περίπου χρήματα από τα όσα δικαιούται βάσει του υπολοίπου του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2019), με το πιθανότερο σενάριο μάλιστα να λέει πως δεν θα κάτσει καν στον πάγκο της ομάδας για τα τελευταία δύο παιχνίδια του Nations League.

Πλέον, στην ομοσπονδία κινούνται ήδη οι διαδικασίες για τον νέο τεχνικό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι Έλληνας, μετά από αρκετά χρόνια. Δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι προπονητές και η λογική της εγχώριας επιλογής, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το μπάτζετ πλέον είναι περιορισμένο (μάξιμουμ 300.000 μπορεί να διαθέσει).

Το ζήτημα είναι με τον επόμενο, αλλά και με τα ματς που μένουν στο UEFA Νations League. Ο Σκίμπε ξέροντας πως… τελείωσε δεν θέλησε να κάτσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και οι πιθανοί διάδοχοι θα αναλάβουν αργότερα.

Γέφυρα σε αυτή τη μετάβαση αναμένεται να αποτελέσει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο 65χρονος τεχνικός, το όνομα του οποίου ακούγεται πολύ έντονα μέρες τώρα για την Εθνική, αναμένεται να αναλάβει πόστο ειδικού συμβούλου. Θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή που θα έρθει, σε ότι αφορά τις κλήσεις και την επιλογή των διεθνών. Στο τεχνικό κομμάτι δεν θα εμπλέκεται.

Βέβαια μέχρι να βρεθεί και να συμφωνήσει ο αντικαταστάτης του Σκίμπε, δεν αποκλείεται η Ελλάδα να πάει στα ματς με Εσθονία και Φινλανδία έχοντας τον Αναστασιάδη στην άκρη του πάγκου. Σαν προσωρινός κόουτς.

Πηγή: sportime.gr