Η Ford παρουσίασε σήμερα τη νέα ειδική έκδοση Mustang55 για την Ευρώπη τιμώντας την 55η επέτειο του εμβληματικού, σπορ αυτοκινήτου της Ford.

Βασισμένη στη Ford Mustang 5.0L V8 (450 PS), η νέα Mustang55 διαθέτει μοναδικά στοιχεία στον εξωτερικό της σχεδιασμό, με χαρακτηριστικές λωρίδες στο καπό και το πλάι, λογότυπα και προαιρετική αεροτομή στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με ένα υψηλών προδιαγραφών εσωτερικό.

Επιπλέον, η Ford Mustang 2.3L EcoBoost ανανεώνεται αισθητικά ενσωματώνοντας στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τα θρυλικά μοντέλα της οικογένειας Mustang Shelby. Ο βασικός εξοπλισμός της εμπλουτίζεται με την τεχνολογία Active Valve Performance Exhaust της Ford, η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόζουν την ένταση του ήχου από την εξάτμιση ανάλογα με τη διάθεσή τους και το εκάστοτε οδηγικό σενάριο.

  • Save

Επίσης, η Ford λανσάρει νέες αποχρώσεις στην οικογένεια Mustang, όπως οι Iconic Silver, Lucid Red, Twister Orange και Grabber Lime, ενώ η τεχνολογία ενσωματωμένου modem, FordPass Connect, έρχεται να μετατρέψει το όχημα σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών.

  • Save

«Η Mustang ανήκει σε μία επίλεκτη ομάδα οχημάτων που μετρούν πάνω από μισό αιώνα συνεχούς παραγωγής, με τις ορέξεις των πελατών για το παγκοσμίως δημοφιλέστερο σπορ αυτοκίνητο να μην παρουσιάζουν σημάδια κάμψης» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Η νέα Mustang55 είναι η ουσία της Mustang, συνδυάζοντας συναρπαστικές επιδόσεις, τολμηρή σχεδίαση και τεχνολογίες που βελτιώνουν την άνεση, όπως το ηχοσύστημα της B&O.»