Βίντεο με τον ασπασμό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Σία Κοσιώνη, λίγο πριν από την έναρξη της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, ανέβασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο Instagram.

Στο βίντεο φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ και να φιλιούνται σταυρωτά. Στη συνέχεια, πήραν τις θέσεις τους για να ξεκινήσει η συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο:

Όταν βέβαια ξεκίνησε η συνέντευξη τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και η κόντρα που εκτυλίχθηκε ήταν πολύ μεγάλη. «Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι περασμένα, δεν είναι όμως ξεχασμένα. Μένει να δούμε αν με την παρουσία μου στον ΣΚΑΪ αποκαθίσταται η κανονικότητα. Εν πάση περιπτώσει είμαι εδώ διότι θέλω να εξαντλήσω κάθε δημόσια συχνότητα και γιατί πιστεύω ότι η παρουσία μου εδώ μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην πραγματικότητα».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παπαχελάς ρώτησε τον πρωθυπουργό για τις διακοπές του στο κότερο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με τους τόνους να ανεβαίνουν και πάλι.

Παπαχελάς: Δεν θυμώνετε με τον εαυτό σας δεν υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα σας να σας πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο για έναν πρωθυπουργό;

Τσίπρας: Ποιο ακριβώς;

Παπαχελάς: Το ότι πήγατε στο σκάφος μιας συμβούλου σας.

Τσίπρας: Πάντως, δεν πήγα στο σκάφος του κ. Αλαφούζου.

Επίσης σε ερώτηση για δυνατότητα των μελών της 17Ν να κάνουν αίτηση αποφυλάκισης, σχολίασε: «Δεν σας άκουσα το προηγούμενο διάστημα να λέτε για τον κ. Κουφοντίνα, το λέτε 4 μέρες πριν τις εκλογές. Ασκείτε άδικη κριτική στην κυβέρνηση».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη Σία Κοσιώνη λέγοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα επειδή ο σύζυγός της (σ.σ. Κώστας Μπακογιάννης) έχει χάσει τον πατέρα του (σ.σ. Παύλο Μπακογιάννη) από τρομοκρατική επίθεση της 17Ν». Παρά ταύτα καταλόγισε αντιπολιτευτική διάθεση στη δημοσιογράφο. «Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος» απάντησε η Σία Κοσιώνη.