Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας με 1-0 ταξίδεψε στην Ουγγαρία όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ουγγαρίας.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα κάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα κόντρα στην Εσθονία αφού θα έχει ως βασικούς τους Χριστοδουλόπουλο, Δώνη και Τζαβέλλα αντί των Μάνταλου, Μήτρογλου και Λυκογιάννη. Από τους τρεις μόνο ο φορ της Μαρσέιγ αντιμετώπιζε τις προηγούμενες μέρες κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (4-3-3): Γκουλάτσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Κόβατς, Βάργκα, Α. Σάλαϊ, Ρ. Σάλαϊ.
ΕΛΛΑΔΑ (4-2-3-1): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Δώνης.

Θυμίζεται πως η Εθνική Ελλάδος στο ματς με την Εσθονία ήταν αρκετά καλή στο πρώτο 45λεπτο, έπαιξε με τη μπάλα κάτω και έφτιαξε ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως και εξαιτίας του τραυματισμού του Μήτρογλου και της αποχώρησης του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπορούσε να απειλήσει.

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 19 φορές στο παρελθόν με την Ελλάδα να έχει 9 νίκες, την Ουγγαρία 4 ενώ έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Πηγή: sport24.gr