Κάτω από τον καυτό ήλιο και στην έρημο της Ν Αφρικής η BMW δοκιμάζει το νέο X7 (καμουφλαρισμένο), διορθώνοντας οποιαδήποτε ατέλεια παρουσιαστεί. Ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε χιόνι και πάγο, στις εσχατιές του αρκτικού κύκλου νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Αν και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως η “ προσωπικότητα” της νέας Χ7, εντούτοις διαπιστώνουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, απαράμιλλη ευρυχωρία εσωτερικού, προηγμένες τεχνολογίες κίνησης και ανάρτησης και αποκλειστικό εξοπλισμό. Ο συνδυασμός κορυφαίων off-road επιδόσεων και ανώτερης δυναμικής συμπεριφοράς στο δρόμο, αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους και θα έχουμε μια εξαιρετική προϊοντική επέλαση στην πολυτελή κατηγορία με μία ακόμα συναρπαστική αυτοκινητιστική φιλοσοφία.

Στη νέα BMW X7, η πολυτέλεια και ο σπορ χαρακτήρας δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο. Οι νέες δοκιμές επιβεβαιώνουν περίτρανα την οδηγική απόλαυση που μπορεί κάποιος να βιώσει στο προηγμένο εσωτερικό της, ακόμα και υπό αντίξοες κλιματικές και εδαφικές συνθήκες. Τόσο στο Κέντρο Χειμερινών Δοκιμών στο Arjeplog, Σουηδία, όσο και σε δοκιμές σε θερμά κλίματα, αλλά και σε καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας στο Spartanburg, τα πρωτότυπα της νέας BMW X7 είχαν άφθονες ευκαιρίες για να πείσουν με σύγχρονη πολυτέλεια και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους.