Δίχως τον καλύτερο σέντερ τους και έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ρόστερ τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να αναμετρηθούν με την «Μπάρτσα» του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη της διοργάνωσης Νίκολα Μίροτιτς και των υπόλοιπων «αστεριών» (Μάλκολμ Ντιλέινι, Αλεξ Αμπρίνες, Κόρεϊ Χίγκινς κ.ά.).

«Πρέπει να παίξουμε με συνέπεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη μπορούμε», επισήμανε ο Κεστούτις Κεμζούρα, προπονητής του Ολυμπιακού.
Την ίδια ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη, δημοσίευμα από το Ισραήλ θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντι Αντρε Κέιν, τον 30χρονο Αμερικανό περιφερειακό, που αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κενό στην περιφέρειά τους μετά τη μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στον Ερυθρό Αστέρα.

Σήμερα παίζουν επίσης για τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας: Ζενίτ – Ερυθρός Αστέρας (19:00), Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια (19:45), Μπάγερν – Ζαλγκίρις (21:30).