Το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί την πρώτη εξωστρεφή δράση του από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη αύριο Σάββατο. Το θέμα της είναι η ακρίβεια καθώς και η ανάδειξη των προτάσεων του κόμματος κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Αύριο, Σάββατο 19/2, σε 20 νομούς της χώρας κλιμάκια από βουλευτές και στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με κομματικά στελέχη, επιμελητήρια και φορείς, θα ενημερώσουν τα τοπικά ΜΜΕ και θα επισκεφθούν τοπικές αγορές, όπου θα διανείμουν και σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει τις προτάσεις του κόμματος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται να παραβρεθεί και να μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πειραιά.

 

Τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα αναλύσουν ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης , βουλευτές, κομματικά στελέχη και μέλη του ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει και σχετική διαδικτυακή καμπάνια ενημέρωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΚΙΝΑΛ.