Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τρομερό τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Υόρκη. 

Μια σύγκρουση δύο οχημάτων με λιμουζίνα έχει αφήσει 20 νεκρούς στην ανατολική Νέα Υόρκη, δήλωσε την Κυριακή η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Τοπικές αναφορές κάνουν λόγο ότι η λιμουζίνα πήγαινε σε μία γαμήλια δεξίωση όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα έξω από το κατάστημα της Apple Barrel Country Store στο Schoharie.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η λιμουζίνα κατέβηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία κατηφόρα, στη διασταύρωση των αυτοκινητοδρόμων 30 και 30A, συγκρούσθηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε σε τοπικό κατάστημα παρασύροντας πολλούς περαστικούς.

Η αστυνομία δήλωσε ότι «τα ονόματα των θυμάτων δεν γνωστοποιούνται αυτή τη στιγμή καθώς προέχει η ενημέρωση των συγγενών τους».

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν δύο οχήματα και πολλοί νεκροί ως αποτέλεσμα του τροχαίου» δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο ABC, σημειώνοντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν με φρίκη το δυστύχημα, λέγοντας ότι πτώματα βρίσκονταν παντού στον δρόμο, ενώ οι περισσότεροι ούρλιαζαν από όσα έβλεπαν μπροστά τους. «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Ήταν τρομερό, τρομερό, τρομερό» λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας.