Τραγωδία εκτυλίχθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας μετά και την ανάσυρση του αυτοκινήτου που έπεσε στο νερό.

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας σήμερα το μεσημέρι.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί μεγάλη κινητοποίηση. Άμεσα στο σημείο είχαν σπεύσει άνδρες του λιμενικού και βατραχάνθρωποι οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε έρευνες οι οποίες έφεραν το εν λόγω, τραγικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μάνα και γιο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.