Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να δώσουν εξηγήσεις δέκα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, ανάμεσά τους η οικογένεια Κουτσολιούτσου, αλλά και στελέχη του Ομίλου.

Αναμένεται να  βρεθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο οικονομικός διευθυντής, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπέγραψε τον ισολογισμό του 2017 και ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία και  τα αδικήματα για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις είναι αυτά της απάτης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Σημειωτέον με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τις λογιστικές καταστάσεις της FF, καθώς και του οικονομικού διευθυντή της Folli Follie Group Sourcing Limited, θυγατρικής του ομίλου στην Κίνα.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχει ήδη κοινοποιηθεί στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε χρηματιστηριακές εταιρίες ώστε να παγώσουν όλες οι οικονομικές κινήσεις των  δύο προσώπων που περιλαμβάνονται στο διατακτικό του.

Θυμίζουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, μετά από πρόταση και πάλι του οικονομικού εισαγγελέα,  είχε δεσμεύσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθώς και των μελών του ΔΣ της εταιρίας Folli Follie.