Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την τελευταία της πνοή άφησε η 41χρονη γυναίκα που πυροβόλησε ο 37χρονος πρώην σύντροφός της στο ουζερί που διατηρούσε η ίδια στην οδό Παπάφη, στην Κάτω Τούμπα.

Η 41χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου και διασωληνώθηκε. Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες για να την διατηρήσουν εν ζωή, όμως η γυναίκα κατέληξε σήμερα (3/3) το πρωί.

Στη συνέχεια, ο 37χρονος δράστης αυτοκτόνησε. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», είχε γράψει ο πυγμάχος Λεοντής Βορριάς λίγη ώρα πριν εισβάλλει στην καφετέρια της πρώην συντρόφου του.

Ο αυτόχειρας μπήκε στο κατάστημα της πρώην συντρόφου του με κοντόκανη καραμπίνα και όταν την αντίκρισε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον της. Από τα πυρά του 37χρονου τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη της γυναίκας.

Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πυγμάχου, ενώ το διάστημα πριν χωρίσουν οι δυο τους είχαν συχνούς καυγάδες.