Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Η κόρη της δολοφονημένης Νεκταρίας από την Ιεράπετρα μίλησε για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η μικρή Ευγενία έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της τα προηγούμενα χρόνια. Αναφέρθηκε στο πώς ο πατέρας της έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει 16 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη μητέρα της ενώ εκείνη βρισκόταν στο ξενοδοχειακό κατάλυμα, όπου εργαζόταν για να συντηρεί την οικογένειά της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη η κόρη της δολοφονημένης Νεκταρίας. H συγκλονισμένη Ευγενία, κόρη της δολοφονημένης Νεκταρίας, έσπασε τη σιωπή της και περιέγραψε την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο πατέρα μου σκέφτηκε : Ή εγώ ή κανείς» ξεσπά η Ευγενία και τονίζει πως εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονέων της ήταν τυπικές και μόνο προς χάριν των παιδιών τους καθώς είχαν χωρίσει. Εξηγεί πως ο πατέρας της έμαθε μόλις 2 εβδομάδες πριν για την νέα σχέση της μητέρας της και πως αυτό τον φόρτισε συναισθηματικά.

Συγκλονίζει η μαρτυρία πως ο ίδιος ο πατέρας της την πληροφόρησε για τη δολοφονία. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε : Έσφαξα την μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω». Εξηγεί πως το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά αφότου είχε γίνει η γυναικοκτονία καθώς άκουγε ακόμη τον πατέρα της λιαχανσμένο να τρέχει.

«Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει. Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στο χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα».

Επισημαίνει πως οι πρώτες κινήσεις της ήταν να πάρει τα μικρά της αδέρφια και να τα έχει μαζί της καθώς και συνόδευσε την μικρή της αδερφή στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε.

Κακοποιητικές συμπεριφορές είχε εμφανίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν ο πατέρας της , πάνω στα παιδιά της οικογένειας σύμφωνα με την ίδια και αυτό ήταν που την οδήγησε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία. «Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η αστυνομία να τον μαζέψει και να τον οδηγήσει στη ψυχιατρική κλινική για 2 εβδομάδες» αναφέρει η Ευγενία.

«Πολλές φορές απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό στη μητέρα μου αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσει στο σημείο να το κάνει», λέει συγκλονισμένη.

«Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ την όλη κατάσταση με τα αδέρφια μου και φοβούνται καθώς έχουν κακοποιηθεί και τα ίδια από τον πατέρα μου» δηλώνει και καταλήγει πως «έχουμε πολλά άτομα που μας στηρίζουν για να πατήσουμε στα πόδια μας για αρχή».

Η οργή ξεχειλίζει μέσα της και πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα της και για αυτό δεν θέλει να τον αντικρύσει.