Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το σπίτι της φρίκης της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν από τον σύζυγο της είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τι σκηνικό που είχε σκηνοθετήσει ο πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για να πείσει τους αστυνομικούς ότι στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά είχαν μπει ληστές.  Οι εικόνες είναι από τις 11 Μαΐου, την ώρα που οι αστυνομικοί μπαίνουν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να ερευνήσουν την κλήση που έχουν δεχτεί από τον πιλότο για ληστεία και τις έδωσε στην δημοσιότητα το STAR.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι αστυνομικοί είναι η κάμερα σπασμένη και πεταμένη κάτω, καθώς και ένα μπουκάλι νερού πεταμένο στο πάτωμα. Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο μέσα από τις εικόνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό διάρρηξης.

Στη σκηνογραφία της φρίκης, φαίνεται καθαρά το ανάστατο δωμάτιο που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φροντισε να κάνει «φύλλο και φτερό», προκειμένου να σκηνοθετήσει την «εισβολή» της συμμορίας των ληστών.

Στη συνέχεια φαίνεται στο πάτωμα και το επιτραπέζιο παιχνίδι, μέσα στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυριζόταν ότι έχει κρύψει τα λεφτά (10.000 ευρώ) που πήραν οι υποτιθέμενοι ληστές. Παράλληλα, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, για να στήσει το σκηνικό της δολοφονίας της Καρολάιν από ληστές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει πετάξει στο πάτωμα τα βιβλία από μια βιβλιοθήκη.

Χάος επικρατεί και στην κουζίνα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά. Στο τραπέζι είναι όλα πεταμένα πάνω και ανακατεμένα.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται η μονωτική ταινία με την οποία ο πιλότος ισχυρίζεται ότι τον έδεσαν οι ληστές.