Γλυκά Νερά: Δύο φωτογραφίες από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών λίγο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε σχετικά το Mega, το οποίο πρόβαλε και τις επίμαχες φωτογραφίες, η πρώτη απεικονίζει τον δολοφονημένο σκύλο της οικογένειας (τον οποίο ο Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει από την κουπαστή της σκάλας) και η δεύτερη από δωμάτιο του σπιτιού.

Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα, που αποτελούσε -όπως αποδείχθηκε- τη «βιτρίνα» πίσω από τη δολοφονία.

«Η πρώτη είναι μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους προκειμένου όπως κατέθεσε και ανέφερε στην απολογία στους αστυνομικούς: “Το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές το σπίτι οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί”. Σκότωσε το σκυλί στην προσπάθεια του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος ο συνάδελφος του ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε το σκύλο του», πρόσθεσε.

«Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται … η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι», είπε σχολιάζοντας τα λεγόμενα του δράστη, ο οποίος τότε είχε υποστηρίζει ότι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί είδε τη γυναίκα του. Ενώ από τη φωτογραφία διακρίνεται μία μικρή απόσταση από τη θέση που βρισκόταν μέχρι το κρεβάτι, λίγα εκατοστά, συμπλήρωσε ο αστυνομικός συντάκτης.