Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα για την σχέση που είχε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την σύζυγό του, Καρολάιν, η οποία υποπτευόταν πως την απατούσε.

Γλυκά Νερά: Έντονες οι υποψίες της Καρολάιν για παράλληλη σχέση

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η άτυχη Καρολάιν είχε πει τον Ιανουάριο του 2021 στην σύμβουλο ψυχικής υγείας την οποία και έβλεπε μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε μια συνεδρία που κατάφεραν να μείνουν μόνες για μικρό χρονικό διάστημα πως υποπτευόταν πως έχει παράλληλη σχέση καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του.

Η Καρολάιν είχε πει δε στην σύμβουλό της πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε έναν μεγάλο έρωτα από το εργασιακό του περιβάλλον και πως το 2016 όταν γνώρισε την Καρολάιν είχε χωρίσει από αυτήν. Είχε πει επίσης πως η ίδια σκέφτεται να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Φίλοι της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο, μίλησαν στον ΑΝΤ1 και σημείωσαν πως κανείς τους δεν πιστεύει ότι ο καθ΄ ομολογίαν του δολοφόνος είχε παράλληλη σχέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα».

Γλυκά Νερά: Τι ανέφεραν για την εξωσυζυγική σχέση φίλος του γυναικοκτόνου και φίλη της Καρολάιν

Άλλος φίλος του πιλότου είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» είπε πως «ο Μπάμπης, στα 23 του, είχε επί ένα χρόνο σχέση με μια τότε 16χρονη κοπέλα. Τώρα η κοπέλα λέει ότι είναι ήταν τις καλύτερες σχέσεις που είχε ποτέ. Δεν ήταν χειριστικός ή πιεστικός, αλλά πολύ περιποιητικός. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και μία φίλη της Καρολάιν, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως «τον τελευταίο χρόνο η Καρολάιν είχε απομακρυνθεί από εμάς ή μάλλον την είχε απομακρύνει από εμάς ο Μπάμπης και δεν μαθαίναμε νέα της. Αν η Καρολάιν ήξερε για εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη, δεν θα συμβιβαζόταν, δεν θα καθόταν μαζί του. Μπορεί για αυτό να ήθελε να φύγει από εκείνον».