Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το άγριο έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και πολύ σύντομα θα εξιχνιαστεί.

Πριν από λίγο έγιναν ανακοινώσεις στη ΓΑΔΑ για το έγκλημα  και για ποιον λόγο κλήθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα ο σύζυγος της Καρολάιν. «Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι’ αυτό το λόγο κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη στην Αλόνησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο.  Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως ο ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Απ. Σκρέκας.

Τι είχε προηγηθεί

Από το πρωί «έτρεχαν» οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Σήμερα (17/6/2021), ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που,  ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει.

Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που φέρνουν πιο κοντά την εξιχνίαση

Ο 32χρονος πιλότος, κλήθηκε άρον άρον από την Αλόννησο όπου σήμερα τελείται τρισάγιο στη μνήμη της 20χρονης δολοφονημένης κοπέλας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για συγκεκριμένα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα κινητό-ρολόι που φέρεται να φορούσε η Καρολάιν ανατρέπει τα πάντα. Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ’ αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται επίσης κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Γλυκά Νερά: Το  τελευταίο  SMS της Καρολάιν

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Πληροφορίες για κενά στην κατάθεση του πιλότου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις που δίνει ο 32χρονος στους αστυνομικούς έχουν αρκετά κενά. Για την υπόθεση η αστυνομία αφήνει πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο να βγει ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν!