Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σε κλίμα οδύνης μεταξύ λίγων συγγενών πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μάνα και την αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Δείτε τις εικόνες του ergasia-press.gr

     

Στο μεταξύ, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν μέσω των social media, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και πώς χάθηκε τόσο άδικα ένας άνθρωπος.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» σπαρακτικό είναι το «αντίο» της αδερφής του Γιώργου στο Facebook.

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός. Δύο ήμασταν, για μένα ήσουν το μικρό αδελφάκι. Σε αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δεν μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι», έγραψε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου του ζήτησε τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Χρυσοχοϊδη, ο πρωθυπουργός έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία ανέφερε: «Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».