Τα σκαλιά του δημαρχείου Ηλιούπολης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ανέβηκαν σήμερα ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του Χάρις Δαμιανού. Το ζευγάρι αν και είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει έναν ανοιχτό θρησκευτικό γάμο, τελικά παντρεύτηκε στο δημαρχείο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της νύφης.

Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Νοέμβρη και το ζευγάρι σκεφτόταν να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2021. Η είδηση όμως της εγκυμοσύνης οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουν στον πολιτικό γάμο με τους δυο τους σε πρόσφατες δηλώσεις τους να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του παιδιού θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.

Οι δυο τους έφθασαν στο δημαρχείο φορώντας μάσκες προστασίας και έχοντας για καλεσμένους μόνο τους γονείς τους. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Ο γαμπρός επέλεξε ένα μπλε κοστούμι με μπλε πουά γραβάτα, ενώ η νύφη έλαμπε στο πλευρό του φορώντας ένα off white ασύμμετρο φόρεμα συνδυασμένο με χρυσά αξεσουάρ και κρεμ γόβες, ενώ κρατούσε και μια νυφική ανθοδέσμη με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα.

Τέλος, το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.