Το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η χώρα μας δανείστηκε με αρνητικά επιτόκια, αποτελεί ένα φανταστικό νέο που επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκινώντας την ομιλία του σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια αριστείας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΙCC).

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «τώρα αισιοδοξούμε για ένα λαμπρό μέλλον και όλοι μας, ο πρωθυπουργός και όλα τα κυβερνητικά στελέχη εργαζόμαστε για το σκοπό αυτό». Επίσης ανέφερε ότι έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση που έχει μπροστά της μια ολόκληρη τετραετία, μια κυβέρνηση φιλική στο επιχειρείν, στο εμπόριο αλλά και στις μεταρρυθμίσεις προς όφελος της χώρας.

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber ofCommerce-ICC), ο μοναδικός παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, που εκφράζει τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων σε κάθε μέρος του κόσμου, εορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο σε εκδήλωση με θέμα: «Ο Επόμενος Αιώνας της Παγκόσμιας Επιχειρηματικότητας» (The Next Century ofGlobal Business).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που γίνεται υπό την Αιγίδα της A.E. προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, θα τιμηθεί ο καθηγητής και ακαδημαϊκός Λουκάς Παπαδήμος, τ. πρωθυπουργός, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στην Πατρίδα μας.