Βανδή–Νικολαΐδης: Προφητικό τραγούδι για τον διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν τον χωρισμό.

Το τραγούδι «Πέτρα» τους στοίχους του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης και την μουσική ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik φαίνεται πως εν τέλει ήταν βιωματικό και προμήνυε, ουσιαστικά, τον χωρισμό της Δέσποινας από τον Ντέμη.Η Δέσποινα Βανδή τόσο όταν το ηχογραφούσε τον Μάρτιο όσο και όταν γύριζε το videoclip, ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

Σύμφωνα με το σενάριο του Κώστα Καρυδα, η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν χωρισμό. Κανείς δεν ξέρει – και δεν θα μάθει – αν τα δάκρυα που προσπαθεί να συγκρατήσει και τα υγρά μάτια της, ήταν γιατί έβλεπε σκηνές από τη δική της πραγματικότητα. Η Δέσποινα Βανδή ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί την κοινή γνώμη με τα προσωπικά της. Τόσο την σχέση της και αργότερα τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη όσο και τα παιδιά της, είχε φροντίσει να τα κρατά μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Ωστόσο φαίνεται πως το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνη. Από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν αρχίσει κάποια γκρίζα σύννεφα στον γάμο της.

Η Δέσποινα Βανδή δεν ήθελε να πει τίποτα σε κανέναν και, σύμφωνα με πληροφορίες, βίωνε τον δικό της Γολγοθά. Τα σύννεφα ολοένα και πύκνωναν πάνω από την ευτυχισμένη της εικόνα κάτι που και η ίδια θα ήθελε να πιστέψει ότι ήταν παροδικό. Το τραγούδι αυτό φαίνεται να σηματοδότησε όχι μόνο εκείνη την περίοδο αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις. Φτάνοντας στο σήμερα και σε ένα διαζύγιο που είναι πολιτισμένο αλλά έχει και πόνο.

Ακούστε το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή