Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του στην Αργυρούπολη με αποτέλεσμα η 40χρονη σύντροφός του να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, καταθέτει στις Αρχές ο 46χρονος που αναζητούσαν οι αστυνομικοί και τελικά παραδόθηκε μόνος του αργά σήμερα το μεσημέρι στην Ασφάλεια.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τόσο άσχημα, κυρίως στο κεφάλι, τη 40χρονη γυναίκα σε σημείο εκείνη τώρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Ευαγγελισμού, παραδόθηκε και δίνει κατάθεση.

Ακόμα και η ίδια του η κόρη αισθάνεται οργή για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Η ανάρτηση του κοριτσιού στο Instagram είναι χαρακτηριστική. Ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόσωπό του και έγραψε λόγια που συγκλονίζουν.

Αύριο αναμένεται να δώσει επίσημη κατάθεση στις Αρχές. Ωστόσο σύμφωνα με το Newsbomb, μίλησε για λίγο στους αστυνομικούς δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει.

Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος.

Η στάση του 46χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.

Ιστορικό ξυλοδαρμών και μαχαιρωμάτων

Την ίδια στιγμή βγαίνει στο φως το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας που τον βαραίνει.

Το προηγούμενο θύμα του ήταν μία 24χρονη τότε γυναίκα που μαχαιρώθηκε και ξυλοκοπήθηκε το 2015 στο Άργος. Ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά σε λαϊκές αγορές, είχε πάει το 2015 μαζί με την 24χρονη τότε σύντροφό του για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Άργος.

Εκεί ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τη μαχαιρώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η 24χρονη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και έμενε στην Αργυρούπολη, προσέφυγε στις Αρχές και περιέγραψε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του συντρόφου της.

«Περιέγραψε ότι την έδειρε χωρίς έλεος. Άρχισε με αγριότητα να της δίνει μπουνιές και κλωτσιές και στο τέλος τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε βάναυσα. Ο δράστης το προηγούμενο διάστημα δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, την κακοποιούσε συστηματικά», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα πίστεψε ότι δεν θα γλιτώσει από τον βασανιστή της και έτσι αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στην Ολλανδία με το παιδί της.

Μία ανάρτηση της κόρης του θύτη, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.
Το κορίτσι σοκαρισμένο και αυτό από τα γεγονότα δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

«Να σαπίσεις στη φυλακή» λέει η κόρη του

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».