Τα έσοδα από τα εισιτήρια, τα οποία έχουν κόστος 10 ευρώ, θα διατεθούν υπέρ των προσφύγων. Μάλιστα, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προκύπτει η πληροφορία ότι η ζήτηση είναι μεγάλη και ο κόσμος της ομάδας έδειξε την ανταπόκρισή του σε αυτή την προσπάθεια. Η διάθεση συνεχίζεται σήμερα από τις 10 το πρωί στα εκδοτήρια μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για άλλον ένα ξεχωριστό, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών ο Πέντρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής μετράει 210 ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με 139 νίκες, 404 γκολ, τρεις τίτλους και σπουδαίες βραδιές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, το αποψινό φιλικό αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 52χρονο κόουτς να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει των σημαντικών αγώνων με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αντίστοιχα. Εκτός είναι ο Ελ Αραμπί και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Κώστας Φορτούνης στο πλαίσιο της επανένταξής του στην πρώτη ομάδα.